Space Services

Celestis Space Services

CATALÀ

1.- Enterrament orbital

 

Una porció de les cendres és allotjada a l'interior d'un satél.lit usat amb fins científics o tecnológics per orbitar al voltant de la terra durant un període d'anys (de 8 a 15 aproximadament). Passat aquest temps el satél.lit en desús es precipita cap a l'atmósfera terrestre i es desintegra en una violenta explosió en forma de pols que romandrà eternament en òrbita al voltant del planeta.

 

2.- Enterrament lunar

 

Una porció de les cendres és allotjada a l'interior d'un satél.lit usat amb fins científics o tecnológics per orbitar o aterrar sense retorn a la lluna. Durant la seva vida útil será utilitzat per a l'estudi i transmissió de dades científiques lunars.

 

3.- Enterrament sideral

 

Una porció de les cendres és allotjada a l'interior d'un satél.lit usat amb fins científics o tecnológics per a viatjar més enllà del sistema solar, galaxià enllà, per tal de transmetre dades científiques durant la seva vida útil.

 

4.- Un estel per al record

 

S'obté un certificat oficial del Registre internacional per al nomenament d'estels i cossos celestes, a nom de la persona o familia difunta, perpetuant així el seu record per a les generacions posteriors.

Es transmet a més, des d'un radiotelescopi el nom, missatge i fotografia en format digital (ona de ràdio electromagnética) cap a l'estel assignat, viajant per l'espai a la velocitat de la llum .

 

NOTA :

 

tots els serveis desenvolupats per l'empresa Celestis, Inc inclouen en el preu un donatiu par a la Fundació Celestis destinada a proporcionar beques i ajudes d'estudis espacials a joves estudiants seleccionats procedents d'arreu del món. INFINIT actua en qualitat d'agent/distribuïdor per als productes i serveis funeraris espaials de la firma Celestis i la seva empresa matriu Espace Services, basades a Houston (USA).

SPANISH

1.- Entierro orbital

 

Una porción de las cenizas es alojada en el interior de un satélite de los usados con fines científicos o tecnológicos para orbitar alrededor de la tierra durante un período de años (de 8 a 15 aproximadamente). Pasado este tiempo el satélite en desuso se precipita hacia la atmósfera terrestre y se desintegra mediante una violenta explosión en forma de polvo que va a permanecer eternamente en orbita alrededor del planeta.

 

2.- Entierro lunar

 

Una porción de las cenizas es alojada en el interior de un satélite de los usados con fines científicos o tecnológicos para orbitar o aterrizar sin retorno en la luna. Durante su vida útil será utilitzado para el estudio y transmisión de datos científicos lunares.

 

3.- Entierro sideral

 

Una porción de las cenizas es alojada en el interior de un satélite de los usados con fines científicos o tecnológicos para viajar a los confines de la galaxia, más allá del sistema solar para transmitir datos científicos durante su vida útil

.

4.- Una estrella para el recuerdo

 

Se obtiene un certificado oficial del Registro internacional para el nombramiento de estrellas y cuerpos celestes, a nombre de la persona o familia fallecida, perpetuando

de esta forma su recuerdo para las generaciones posteriores.

Se transmite además, desde un radiotelescopio el nombre, mensaje y fotografia en formato de mensaje digital (onda de radio electromagnética) hacia la estrella asignada, viajando por el espacio a la velocidad de la luz

.

 

NOTA :

 

todos los servicios desarrollados bajo la gestión de la empresa Celestis, Inc incluyen en el precio un donativo para la Fundación Celestis destinada a proporcionar becas y ayudas de estudios espaciales a jovenes estudiantes seleccionados procedentes de todo el mundo. INFINIT actúa como agente autorizado para los productos y servicios funerarios espaciales de la firma Celestis y de su matriz Espace Services.

FRANÇAIS

ENGLISH

Memorial Spaceflights place a symbolic portion of cremated remains into Earth orbit, onto the lunar surface, and into deep space.

 

Missions into space that return the cremated remains to Earth are also available. INFINIT acts as an agreed distributor for espacial funeral services provided from Celestis and his affiliate company Espace Services based in Houston (USA).

 

Your loved one will venture into space as part of a real space mission, riding alongside a commercial or scientific satellite.

Memorial Spaceflights are made possible through agreements with leading providers of commercial space launch services.

 

All services include a performance assurance guarantee.

 

Services available :

 

Earth Rise Service

Spaceflight with return to Earth

 

Earth Orbit Service

Launch into Earth orbit

 

Luna Service

Launch to lunar orbit or surface

 

Voyager Service

Launch into deep space

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© TORNASOL TURISME, SL