infinit

 

Serveis funeraris post-incineració

Després de la incineració, Infinit li possibilita el trasllat, dipòsit o projecció de les seves cendres arreu del món. Des de les muntanyes més altes, des dels llocs estimats en vida,  des d'un avió, des d'un globus, des d'un vaixell... Dins un riu, a l'àrtic, a l'oceà, a l'espai... a la seva pàtria d'orígen.

 

La millor forma per retornar als seus orígens després de la mort, és confiar en els serveis

funeraris professionals de  Infinit

Amb o sense la presència directa de la família i amics, ,Infinit realitza de la forma més estricta, digne i íntima possible els seus darrers desitjos i voluntats.

 

la incineració :

Els humans són dels pocs éssers que rendeixen culte als seus difunts; formalment d’acord a les diferents cultures i tradicions. Durant segles, des de la prehistòria i al llarg de la història de les diferents civilitzacions de la humanitat, la incineració s’ha avantposat com el sistema més emprat per al tractament de les restes humanes després de la mort.

 

Tot i que fou prohibida pel Cristinanisme a Europa a partir del Segle IV, aquesta pràctica funerària s’estengué arreu del món per mitjà del Budisme i l’Hinduïsme. A partir del II Concili Vaticà (1964) l’Esglèsia Catòlica ha reconegut i acceptat la normalitat de la incineració.

Avui dia, la incineració és considerada com el mètode funerari més usual i preferit atès el seu grau d’higiene i asepticitat.

 

Als països orientals es realitza la incineració al 100% dels difunts, aquesta xifra es situa sobre el 65% als països del nord i centre d’Europa; als països mediterranis aquest percentatge creix ràpidament per damunt del 10% actual.

 

  ... i després de la incineració :

 

INFINIT li ofereix els serveis funeraris posteriors i complementaris a l’acte pòstum de la incineració de les restes mortals; fent així possible aquell darrer desig del difunt o la voluntat familiar. Seguint les seves instruccions, INFINIT procedirà al trasllat, dipòsit o projecció de les seves cendres mortals  en el lloc, moment i forma fixats.

Tornar al poble o al país d’origen, reposar eternament en els indrets més estimats, des dels cims més alts fins al naixement dels rius, a l’oceà, al mar, a l’aire o a l’espai. Sense límits geogràfics, fent possible la seva projecció eterna i la conjunció amb la natura i amb la història.

INFINIT posa al seu abast tots els mitjans materials i humans necessaris per a l’'acompliment de la darrera voluntat, amb solemnitat, dignitat i professionalitat. La pròpia família i amics participen, si així ho desitjen, en l’acte íntim i solemne de projecció de les restes mortals des de l’'emplaçament escollit.

 

 

¡Texto! Puede insertar contenido, moverlo, copiarlo o eliminarlo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam.

 

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© TORNASOL TURISME, SL